dimecres, 7 de novembre del 2007

Avui estrenam espai viqui...

... és a dir, un espai per emmagatzemar i compartir tot tipus de fitxers (text, imatge -preferiblement en format d'album o presentació, presentacions, audiovisuals...) i enllaços. És una manera de fer que tots els membres de l'associació siguin partíceps de l'elaboració d'aquest blog, de manera que allà podreu pujar totes les vostres aportacions, que els administradors del blog emprarem per dinamitzar-lo, afegint enllaços, donant accés als diferents documents, penjant les fotos amb format d'àlbum o presentació, etc. Heu de pensar que la capacitat d'emmagatzematge és limitada (2 gigues), de manera que haureu d'evitar pujar fitxers massa feixucs.
A la pàgina d'inici de la viqui Oliaigua teniu una petita explicació del seu funcionament. Si teniu qualque dubte, podeu emprar l'apartat discussion de la viqui (necessitareu enregistrar-vos, és molt senzill: només heu de menester una adreça electrònica de qualsevol servidor) o bé inserir un comentari a la darrera entrada del blog.
Perquè veieu la utilitat d'aquesta eina, aquí hi ha un enllaç a un curs de cata de vins en línia, que prèviament qualcú ha penjat a la viqui. També ho podeu comprovar anant al calendari de sessions i events.

Au, que per avui ja n'hi ha prou.