Ara, les coses serioses: la recepta de l'arròs brut i més fotos del sopar, enviades a la viqui per en Xavi Femenia.
Ingredients (per a 20 persones):
- 1 conill
- 1 pollastre
- 1/2 kg de carn magra de porc
- guàtleres o colomins abastament
- 10 carxofes
- 1/2 kg de fessols
- Esclatasangs abastament
- 4 cebes
- 4 tomàtigues madures
- 1 pebre vermell
- 4 espícies que podem comprar preparades, i que podem 'customitzar' (açò és el secret del chef)
- 2 kg d'arròs
En un tià de terra sofregim la ceba, prèviament ratllada; quan agafi color, afegim la tomàtiga ratllada i el pebre capolat. Quan tot estigui ben sofrit, afegim l'aigua i duim a bollir. Quan arrenqui el bull, afegim la carn i les espícies. Deixam coure aproximadament 45 minuts, hi afegim la verdura i els esclatasangs i deixam coure 10 minuts més. Rectificam de sal i afegim l'arròs. Deixam coure 15 minuts, i ja està!! Deliciós!!!
Un aplaudiment per al nostre chef, en Carmelo!!!!
Per avui ho tenim aclarit.
Au.
1 comentari:
El dia d'en Carmelo: superades totes les expectatives!
Com a nova sòcia d'aquest grup entranyable vull dir-vos que n'estic encantada. En el darrer sopar, en Carmelo es va lluir i amb el petit potet d'espícies màgiques, el seu gran secret, va aconseguir tenir-nos intrigats a tots els que l'envoltavem i gaudiem de la bavor de l'olla. I que dir-vos de la companyia , ambient rialler i distés, tot un plaer. Gràcies a tots i a totes. Lurdes Segura
Publica un comentari a l'entrada