dimarts, 20 de novembre del 2007

La recepta de l'arròs brut

Primer, els assumptes oficials: aquí teniu l'acta de la sessió de 16-11-2007.

Ara, les coses serioses: la recepta de l'arròs brut i més fotos del sopar, enviades a la viqui per en Xavi Femenia.

Ingredients (per a 20 persones):
  • 1 conill
  • 1 pollastre
  • 1/2 kg de carn magra de porc
  • guàtleres o colomins abastament
  • 10 carxofes
  • 1/2 kg de fessols
  • Esclatasangs abastament
  • 4 cebes
  • 4 tomàtigues madures
  • 1 pebre vermell
  • 4 espícies que podem comprar preparades, i que podem 'customitzar' (açò és el secret del chef)
  • 2 kg d'arròs
Preparació

En un tià de terra sofregim la ceba, prèviament ratllada; quan agafi color, afegim la tomàtiga ratllada i el pebre capolat. Quan tot estigui ben sofrit, afegim l'aigua i duim a bollir. Quan arrenqui el bull, afegim la carn i les espícies. Deixam coure aproximadament 45 minuts, hi afegim la verdura i els esclatasangs i deixam coure 10 minuts més. Rectificam de sal i afegim l'arròs. Deixam coure 15 minuts, i ja està!! Deliciós!!!

Un aplaudiment per al nostre chef, en Carmelo!!!!







Per avui ho tenim aclarit.
Au.

1 comentari:

Anònim ha dit...

El dia d'en Carmelo: superades totes les expectatives!

Com a nova sòcia d'aquest grup entranyable vull dir-vos que n'estic encantada. En el darrer sopar, en Carmelo es va lluir i amb el petit potet d'espícies màgiques, el seu gran secret, va aconseguir tenir-nos intrigats a tots els que l'envoltavem i gaudiem de la bavor de l'olla. I que dir-vos de la companyia , ambient rialler i distés, tot un plaer. Gràcies a tots i a totes. Lurdes Segura