skip to main | skip to sidebar
Oli i aigua

divendres, 9 de novembre del 2007

Un 'divertimento' per al cap de setmana

Esperant amb impaciència el 'savoir faire' d'en Carmelo als fogons, aquí teniu un petit 'divertimento' per somriure una estona.



Avam si vos animau amb la viqui.
Au, bon cap de setmana.
Publicat per oli i aigua a 18:57

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada més recent Entrada més antiga Inici
Subscriure's a: Comentaris del missatge (Atom)

l'associació gastronòmica del Cardona!

Calendari

  • Sessions i events

la viqui d'Oliaigua

  • Espai viqui d'Oliaigua

Arxiu del blog

  • ►  2009 (4)
    • ►  de novembre (2)
    • ►  de febrer (1)
    • ►  de gener (1)
  • ►  2008 (1)
    • ►  de març (1)
  • ▼  2007 (9)
    • ►  de desembre (1)
    • ▼  de novembre (7)
      • Atenció, canvi de data!!
      • La recepta de l'arròs brut
      • Un exitàs, l'arròs brut d'en Carmelo!!
      • Avui és el dia!!
      • Un 'divertimento' per al cap de setmana
      • Avui estrenam espai viqui...
      • En Sito dóna el vist i plau
    • ►  d’octubre (1)

Enllaços gastronòmics

  • Denominacions d'origen espanyoles
  • Illes Balears qualitat
  • Agrorutes del Bon Gust
  • Cuina menorquina
  • cuinant.cat
  • Cuina valenciana
  • Cuines

Enllaços enològics

  • Denominacions d'origen espanyoles
  • e-nologia.com
  • vinosydenominaciones.com
  • verema.com
  • apoloybaco.com

Enllaços

  • Conselleria d'agricultura i pesca
  • Ministerio de agricultura, pesca y alimentación

Qui hi ha?

Qui ha vingut?